Firgen 2022 - Elke Van den Ende

Het plan

Werken als fotograaf is constant bijleren, jezelf ontwikkelen, workflows optimaliseren, aan je zaak schaven. Niets helpt je sneller vooruit dan horen hoe anderen dat aanpakken - niet een of andere goeroe van over de oceaan, maar gewoon de mensen om je heen, heel concreet en praktisch.Tijdens Firgen nemen we in kleine groep de tijd om bij te leren, om te herbronnen en om voor te bereiden op het komende jaar.

Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.

Wanneer?

17 - 20 januari 2022

21 - 23 januari 2022

Hoe?

Uitwisselingen, opdrachten en feedback in kleine groep.

Het team

Meedoen?

Vul het onderstaande formulier in. We Brengen je op de hoogte wanneer de groepen zijn samengesteld.

Firgen 2020

Mijn verwachtingen voordat ik vertrok waren zeer gemengd. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten, zeker niet omdat we toch wel met verschillende persoonlijkheden in de groep zitten. Maar het was meer dan dik OK! Het was meer dan alleen een "uitstapje" met enkele fotografen die je hier en daar wel kent van Instagram. Het was elkaar beter leren kennen, elkaar aanmoedigen, van elkaars fouten leren, jou laten inspireren, elkaar troosten, etc.. En in die dagen beseffen dat je er totaal niet alleen voor staat. Dat er degelijk wel mensen bestaan met dezelfde mindset en struggles. Firgen 2020 was meer dan een workshop/retreat. Het was een "larger than life" experience! Bedankt! FIRGEN 2021, here we come?!

Het belang van community over competition in 4 epische dagen met heerlijk eten en bijhorende drankjes, workshops in motiverende & ontwapenende sfeer, de nodige relax momentjes in de sauna of wandelen in de prachtige natuur. Beste investering in mijn business sinds lang. Kan niet wachten op een volgende editie!

Ik vertrok naar Firgen met een hoofd vol twijfels en een serieus geval van “imposter syndrome”. Ik kwam terug met de zekerheid dat ik van fotografie mijn hoofdberoep wil maken. Dat alleen al! Ik heb zo extreem veel geleerd uit de intense groepsgesprekken, uit het schaamteloos babbelen en lachen over onze fuck-ups (want ie-de-reen gaat een keer de mist in!), en uit de oprechte feedback van iedereen in de groep. Deze drie dagenhebben er niet alleen voor gezorgd dat ik een veel duidelijker beeld heb van waar ik naartoe wil, ik ben ook naar huis gegaan met keiveel goesting en een hoop concrete stappen. THANKS TOPPERS! Count me in for Firgen 2021!