Eerste hulp voor fotografen

Nerd alert: ik leer graag. Mijn vorige carrière draaide volledig rond coaching en professionele ontwikkeling. Die achtergrond gecombineerd met mijn eigen ervaring in fotografie zorgt ervoor dat ik exact weet hoe ik fotografen op pad kan helpen - zowel beginners als ervaren rotten. Met Firgen organiseerde ik verschillende succesvolle workshops. Daarnaast geef ik ook één-op-één begeleiding aan fotografen.

Learning is a joyful thing.

Enthousiaste woorden

Ik heb getwijfeld om deel te nemen aan de cursus omwille van de prijs. Als beginnend fotograaf is dat niet niets. Na een paar gesprekken heb ik toch de sprong gewaagd. Met torenhoge verwachtingen startte ik mijn laptop op. In twee dagen tijd kregen we een schat aan informatie over hoe je aan de slag gaat met financiën, koppels, je eigen stijl en nog zoveel meer. Ik ben ervan overtuigd dat ik jaren sukkelen bespaard heb door twee dagen te luisteren naar jullie. Ik kijk er naar uit om mijn business uit te bouwen omdat ik nu eindelijk weet waar ik naar toe wil en hoe ik daar kan geraken. Duizend maal dank om ons al deze waardevolle info mee te geven!

Ik vertrok met een hoofd vol twijfels en een serieus geval van “imposter syndrome”. Ik kwam terug met de zekerheid dat ik van fotografie mijn hoofdberoep wil maken. Dat alleen al! Ik heb zo extreem veel geleerd uit de intense groepsgesprekken, uit het schaamteloos babbelen en lachen over onze fuck-ups, en uit de oprechte feedback van iedereen in de groep. Deze dagen hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik een veel duidelijker beeld heb van waar ik naartoe wil, ik ben ook naar huis gegaan met kei veel goesting en een hoop concrete stappen om mijn zaak te doen groeien.

Bij Elke kan ik terecht met mijn vloed aan vragen waardoor ik ontzettend groei als fotograaf en als ondernemer. Vanuit haar ervaring en visie geeft ze volle antwoorden. Ze deelt haar eigen aanpak, stuurt een inspirerend artikel door, neemt me mee op pad, …

Ik kijk ook altijd erg uit naar Elke’s feedback op mijn reportages, waarin ze enthousiast de pareltjes bejubelt en tegelijk concrete tips geeft om bepaalde beelden sterker te maken of de selectie interessanter. En hoe motiverend is het om jezelf, dankzij die feedback, na elke reportage te zien groeien!

— Deelnemer First Light

— Zoë

— Assia

Aanbod persoonlijke begeleiding

03

02

01

Mentoring

Coaching

Vragen(v)uur

Een-op-een traject van een jaar met een maandelijkse coachingssessie, review van je portfolio en communicatiekanalen, met mij zij aan zij werken op drie huwelijken of fotosessies + nabespreking en feedback op je foto's.

Bij een coachingstraject denk ik actief mee over wat je nodig hebt om te groeien als fotograaf. Je krijgt input, opdrachten en feedback gespreid in de tijd (een minimum van 3 sessies).

Jij stelt de vragen, ik antwoord. Open en bloot, alles op tafel, niets is onbespreekbaar.

AANBOD BRANDING, MARKETING EN COMMUNICATIE

Staan je foto’s op punt, maar heb je toch moeite om klanten te vinden? Heb je het gevoel dat je werk niet de juiste mensen aanspreekt? Dan is het misschien eens tijd om je communicatie onder de loep te nemen.

Zelf ben ik gefascineerd door alles wat met branding, marketing en communicatie te maken heeft. Ik heb mijzelf erin bijgeschoold, doe aan copywriting voor verschillende collega-fotografen, geef regelmatig coaching over dit onderwerp en heb al heel wat fotografen op pad gezet om hun communicatie bij te schaven.

Wat houdt dit pakket precies in? Je vult een uitgebreide vragenlijst in en met die antwoorden duik ik in de volgende zaken:

 • Je sociale media
 • Je website
 • Je brochures
 • Je nieuwsbrief
 • Je communicatie (de algemene flow, je mails, …)
 • Je marketing
 • Je branding (visueel + copy)
 • In een uitgebreid document krijg je grondige, gepersonaliseerde feedback op al deze verschillende elementen. Je krijgt heel concrete suggesties en tips die je zullen helpen om je klanten effectief aan te spreken. In een videocall overlopen we samen je vragen, zodat je nadien helemaal gewapend bent om verder aan de slag te gaan.

  Yep, dit heb ik nodig

  Prijs: €1390

  Aanbod vanaf €250

  Zin om bij te leren?

  Dit is wat je kan verwachten: een eerlijke inschatting of en hoe ik je kan verder helpen, een stimulerende en doelgerichte aanpak op maat, inspiratie en goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  Daarvoor krijg je o.a.:

  Een massa nieuwe inzichten, oprechte feedback, onvoorwaardelijke steun, en koekjes. Sowieso koekjes.

  Stuur mij je vragen