Jullie verdienen

Zoveel meer dan

gemiddelde trouwfoto's

Lees meer

Wat als...

Je mooie én interessante trouwfoto's wil? Meer dan brave doorslagjes van clichés. Markant. Bekoorlijk. Echt.

Mijn foto's proberen belangrijke momenten te vangen met een vlindernet. Spontaan. Authentiek. Op een zachte, onopvallende manier. Met aandacht voor connecties tussen mensen en gebeurtenissen tussen haakjes: alles wat wild, teder, vrolijk, liefdevol, intiem of uitbundig is.

— Natalia & Michel

Enthousiaste woorden

— Ine & Arnaud

Elke, de liefste! Wij hebben de beelden van voor naar achteren en van links naar rechts bewonderd. We lopen over van liefde voor elkaar, de dag en hoe jij dit hebt vertaald in beeld. Het is laat, ons hoofd is vol van alles waar wij zo van genieten... Dankzij jou! Ik ga op een ander tijdstip de tijd nemen voor ons dankwoord van hart tot hart. Je moest eens weten! Dank je wel lieve schat.

Elke, we zijn echt ontzettend blij met onze galerij! De foto's ogen vrij irreëel op dit moment met de huidige omstandigheden en regels en net daarom zijn ze nog zoveel precieuzer. Merci ook voor de PRACHTIGE foto’s van in Rome. Er zitten in beide galerijen echt pareltjes, zoals je aankondigde. Ben ik blij dat we niet bespaard hebben op foto’s voor deze last minute geïmproviseerde dagen. Memories voor eeuwig! Naast uw kwaliteiten als fotograaf die voor zich spreken, ook super bedankt voor het topgezelschap dat je bent geweest voor ons. Mille mercis!

Lees meer getuigenissen

Prijzen

Huwelijksreportages starten vanaf €4490

Inclusief:

Contacteer me voor een brochure met gedetailleerde informatie.

8u fotografie, een privé online galerij, klein verrassingsalbum, vervoerskosten binnen België, btw.

Vraag meer info