Van hoeveel dingen kan je zeggen dat ze hun waarde nooit verliezen?

Fotografie is een investering. In herinneringen. In gevoelens. In mensen.

Scroll VOOR INFO OVER PRIJZEN

Trouwfeesten

Elopements

Fotosessies

Een intiem trouwavontuur met twee, of in dichte kring.

Een absoluut epische dag met al je favoriete mensen.

Koppels, familie, geboorte, moederschap, boudoir, portretten, ...

Vanaf €1990

Vanaf €2990

Vanaf €1300

Meer info

Meer info

Meer info

Krachtige beelden voor interessante

Commercieel

Ik vind het geweldig om ondernemingen met een verhaal in beeld te brengen. Lifestyle, branding, interessante portretten: kan allemaal. Omdat ieder project andere noden heeft, werk ik hiervoor met prijzen op maat.

ondernemers

— Natalia & Michel

Lieve woorden

— Lise & Bert

Elke, de liefste! Het is al laat... en wij hebben de beelden van voor naar achteren en van links naar rechts bewonderd. Wij lopen over van liefde voor elkaar, de dag en hoe jij dit hebt vertaald in beeld. Het is laat, ons hoofd is vol van alles waar wij zo van genieten, dankzij jou! Ik ga op een ander tijdstip de tijd nemen voor ons dankwoord van hart tot hart. Je moest eens weten!!! Dank je wel lieve schat.

Ciao Elke!

We schrijven je vanop een idyllisch eilandje in het meer van Iseo, in de schaduw van een olijfboomgaard, omringd door oleanders en krekelgeluiden. Onze zorgen van vorige week zijn al lang door de zachte zon weggesmolten en we genieten met volle teugen van het dolce far niente.

We zijn je enorm dankbaar voor je medelevendheid, je rust, warmte en enthousiasme. Het was mede dankzij jou dat we er zo'n mooie en intense dag van hebben kunnen maken.

Wat een ongelooflijk talent heb jij toch om op zo'n natuurlijke en spontane manier intieme momenten vast te leggen en er de schoonheid van weer te geven. Je timing, creativiteit, je gevoel voor het kleine gebaar, hoe je met licht kan spelen. Bedankt voor deze prachtige foto's, beelden maken mee je herinneringen.

Grazzie per tutti!

LEES meer getuigenissen