Niet je gemiddelde familiefoto's

Geen clichés. Geen gemaakt gelach. Een beetje rock 'n roll. Veel ziel.

Lees meer

Familiefoto's interessant zouden zijn? Meer dan brave, houterige kiekjes. Avontuurlijk. Tegendraads. Echt.

Souvenirs voor later.

Wat als...

Bekijk het niet als foto's maken. Bekijk het als tijd samen. Op het gemak en ad rem.

Ik kom jullie niet vertellen wie of hoe jullie moeten zijn. Het enige dat jullie moeten doen is opdagen, de aanwezigheid van een camera afschudden en samen zijn, exact zoals jullie zijn.

— Sofie

Enthousiaste woorden

— Victoria

Wij keken net tien keer na elkaar de preview. Dat ik erbij moest wenen is misschien niet veelzeggen, want ik ween snel en vaak. Maar zelfs Jeroen pinkte traantjes weg. Zo'n mooie foto's! Nu al uit die grond van ons hart supersupermerci. Nog 100 keer beter dan we hadden gehoopt.

Elke, Elke, Elke,

Wat een prachtige foto’s! Wat een belevenis om naar te kijken! We hebben genoten! Dank je om onze familie zo mooi in beeld te brengen! Zelfs Vincent bedankte mij een paar dagen geleden nog voor het idee om nog foto’s te laten maken. Iets wat ik totaal niet gewoon ben van hem, want dit is iets waar hij normaal niet zo veel waarde aan hecht. Maar na het zien van de foto’s was hij ontroerd en dankbaar! Dus nogmaals onze oprechte dank!!

Lees meer getuigenissen

Collecties starten

vanaf €950

Prijzen

Voor de fotosessie zelf betaal je €350. Wanneer je de foto's ontvangt, kan je kiezen tussen verschillende collecties met digitale bestanden en prints. Contacteer me voor een uitgebreide brochure met info.

Inclusief:

Voorbereiding en tips, 3u fotografie, een privé online galerij, je favoriete beelden op het mooiste papier.

Vraag meer info

Misschien zijn momenten van geen belang de belangrijkste van allemaal.