Trouwen met je lief bij zonsopgang in de bergen. Of bij zonsondergang op dat verborgen strand dat jullie ooit samen ontdekten. In Parijs, om nadien met croissants en een fles rosé langs de Seine te slenteren. Op een mistige Ierse klif. In het land waar jullie voor het eerst samen reisden. Op een piepklein eiland middenin een lagune, tussen de wilde vogels. Geloften en een avontuur! En foto’s, erg mooie. Beginnen je vingers en tenen al te tintelen? Dan is dit iets voor jou: eind september geef ik een fotoreportage weg van 6u t.w.v. €1890 voor een elopement met z’n tweeën in het buitenland..

Euhm, elopewat?

Een elopement (misschien nog het beste vertaald als stil trouwen – maar laat het mij zeker weten als je een beter woord hebt) is een intieme trouwceremonie, doorgaans op een betekenisvolle plek. Een groot trouwfeest is niet voor iedereen. Het vele planwerk. De soms moeilijke keuzes. Een dag in de belangstelling staan kan best intens zijn, en een trouw brengt soms ook familiespanningen met zich mee. Misschien willen jullie dat ontwijken, misschien vinden jullie het gewoon fijner om enkel met z’n tweeën te trouwen.
.
.
Belgium wedding photographer
.

Wanneer?

Tussen november 2018 en mei 2019.

En dat is echt helemaal gratis?

Jazeker! De foto’s toch. Ik vraag wel een reisvergoeding voor transport, logies en eten.  

Moeten we officieel trouwen?

Nee, dat hoeft niet. Het mag ook om een symbolische ceremonie gaan. Zolang het voor jullie maar echt aanvoelt, maken de papieren me niet uit.

Telt het ook als er een kleine groep vrienden en familie bij is? 

Om onder elopement te vallen: ja. Voor deze giveaway: nee. 

Tot wanneer kunnen we deelnemen?

Vrijdag 21 september. Eind september maak ik bekend wie mij mag meenemen.

Check! Waar doen we mee?

Fantastisch! Scroll nog even door.

.

 

Leave A

Comment