Hartje winter in België doet verlangen naar andere plaatsen –  woestijnen, bijvoorbeeld, en oases tussen oeroude rotsformaties. Een maand geleden stapte ik in Brussel nogal impulsief met een rugzak vol fotomateriaal en een licht triomfantelijk gevoel op het vliegtuig richting Phoenix, Arizona. Op mijn reis zag ik New York van heel uit de verte en meer rode rotsen en jeneverbessen dan ik kon tellen. Ik leerde wat een vortex is en fotografeerde een aantal charmante lieverds (bekijk hier de foto’s van Sam en Ryan, en van Christen en Hunter).

Bovenal ontmoette ik er een bende fantastische fotografen. Een paar dagen lang hebben we samen gewerkt, geëxploreerd, baarden met bloemen gedecoreerd en massa’s Mexicaans eten verstouwd. Zo weinig mogelijk slapen; zoveel mogelijk foto’s maken, lachen en praten tot een gat in de nacht. Ik heb er ontzettend veel van bijgeleerd en nog meer zin gekregen in alle feesten die mij in 2017 te wachten staan.

Jaki Portolese – Kyndall Elliott – Brandi Potter – Evan Rich – Elisha & Todd  – Dan Hand – Alex Xu – Paul Woo – Josh Kane Wood – Callum + Katherine – Caroline Ross – Matt Rice

Leave A

Comment