Feest! Een half jaar geleden vroeg ik mijn vrienden of ze misschien mijn gloednieuwe officiële website wilden helpen verspreiden (waarschijnlijk is ‘dwong ik ze met ijzeren hand’ een betere verwoording). Ruim 20.000 foto’s later heb ik 10 huwelijken gefotografeerd, en tussendoor een hele hoop lieve stellen, tinderverslinders, gezinnen, gezinnen-in-wording, baby’s en af en toe een huisdier. Ik heb gedanst in Amsterdam, champagne gedronken in Antwerpen, gefotografeerd in Jeruzalem en tranen weggeslikt in Gent. Ik heb mensen mogen meesleuren door Brussel en ben zelf op sleeptouw genomen in Leuven.

Om die maalstroom te vieren geef ik een gratis fotoshoot van 90 minuten weg (ter waarde van 250 euro). Alles kan en mag, uitgezonderd foto’s van verbouwingen (te stoffig) of bedrijfsevenementen (doorgaans ook te stoffig). Hoe verrassender hoe liever! Interesse? Meedoen is simpel:

  1. Like mijn facebookpagina
  2. Like of deel het bericht met deze aankondiging via facebook
  3. Vul onderstaande briefje in – of schrijf je eigen epistel – en stuur het naar info@elkevandenende.com:

Hoi Elke, ik ben ____ (naam) en mijn vaste habitat is ___ (plaats), maar ik vertoef ook graag in ___. Fotografie is voor mij ___ en ik vind je foto’s ___ .  Ik wil graag foto’s van ___ omdat ___ . Ik dans/droom (schrappen wat niet past) deze zomer weg op het nummer ___ (titel + uitvoerder).*

Deelnemen kan tot en met 18 juli, waarna een onschuldige hand de winnaar trekt. De sessie is geldig tot eind 2016.

Bedankt aan alle fantastische, grappige, dartele, lieflijke, creatieve, onstuimige avonturiers met wie ik tot nu toe mocht werken. Het was een privilege om jullie voor mijn lens te hebben!

*Relevantie voor de wedstrijd nul, maar iedere gelegenheid is goed voor nieuwe muziekaanbevelingen.

Leave A

Comment